Agilityn yksityistunnit

Uskon kehityksen tapahtuvan parhaiten silloin kun treenit kustomoidaan yksilön mukaan, kun kehitystä seurataan sekä kun toimintatapoja muokataan matkan myötä. 

Voit tulla mukaan valmennussuhteeseen missä vaan koiran koulutusvaiheessa; pentutreeneistä aina jo kisaavan koiran suoritusten parantamiseen. Valmennus eroaa perinteisistä viikkotyhmätreeneistä sillä, että nähdään ehkä harvemmin (2-4 viikon välein), treenataan enemmän yksilötasolla ja välissä saat kotitehtäviä ja tuen niiden suorittamiseen. Treeniaikaa on myös enemmän, joten treeni on tehokkaampaa. Saat yös itse päättää tapaamisvälin sekä sinulle sopivat päivät.

Voit tulla myös yksittäiselle tunnille, et tarvitse jäsenyyttä tai aikaisempaa käyntiä. Tunneillaan voidaan keskittyä mihin vaan koirakon vaiheeseen tai minkä tahansa taidon treenaamiseen.

Yksityistunnit pidetään Lappeenrannassa, 500m2 kokoisessa Saltexin keinonurmipohjaisessa hallissa.

Puolen tunnin mittainen valmennus sopii yhdelle koirakolle ja treeni saadaan soviteltua yksilölliseksi tukemaan tiimin kehittymistä. Tunnin mittainen yksityistunti sopii joko yhdelle koirakolle taukoineen tai jaettavaksi kahden/kolmen koiran kanssa.

Varaa haluamasi tunti/tunnit kalenterista - TÄÄLTÄ!

Hinnat    0,5h - 35€    \   1h - 70€  

Kurssit ja ryhmätunnit

Viikkotreenissä treenaa 3 koirakkoa/h ja treenit toistuvat viikoittain samaan aikaan. Ryhmäpaikka on jatkuva ja esteen sattuessa treenikerran voi aina myydä eteenpäin. Treenikerran hinta on 23€. 

Tulossa myös teemakursseja sekä yhden päivän treenejä. Ajankohtaiset kurssit löydät pian kurssitajonnasta.

Koulutukset seuroille

Pidän treenejä ja valmennuksia myös seuroille ja treeniporukoille. Suunnitellaan teema, kesto ja toistuvuus aina erikseen. Treenit voivat keskittyä esim. ratatreeniin, jouksukontakteihin tai taitoja kehittävään treeniin. Pidän myös luentoja agilitykoiran kouluttamisesta ja juoksupuomin vaiheista.

Ota yhteyttä koulutusten sopimiseksi ja pyydä tarjousta! YHTEYSTIEDOT