Halli ja hallivaraukset

Treenipaikkana toimii lämmin (talvella +15c) 25m x 20m kokoinen halli Lappeenrannan Mustolassa. Alustana laadukas Saltexin Polar- keinonurmi sekä agilityesteinä Galicanin turvalliset esteet. Hallista löytyy myös magneetti PK-hyppy, tokohyppyesteet sekä tokotreenitarvikkeita. 

Hallissa on sisä-WC, iso asfaltoitu parkkipaikka sekä hyvät ulkoilumahdollisuudet ympärillä.

Voit varata hallia omatoimitreeniin VARAUSKALENTERIN kautta. Et tarvitse olla jäsen tai ryhmissä treenaava. Varaat vain tunnin ja pääset treenaamaan.  

Varauksen yhteydessä saat ovikoodit ja maksuohjeen. Tutustu hallin sääntöihin ennen vuokraamista. Hallilla tallentava videovalvonta.

HINNAT KAIKKINA AIKOINA:

0,5h - 13€   |   1h - 25€    |     2h - 48€     |     3h - 72€

Yli 2 kk vakiovaraukseen - pyydä erillinen tarjous! 

Hallille on mahdollista lunastaa VAPAATREENIOIKEUS (tarjolla rajoitettu määrä), jolla saat käyttää hallia aina kun hallivarauskalenterissa on vapaata. Treenioikeuden kanssa voit varata hallin 2 x 0,5h varaus / viikko (tai kaksi varausta samaan aikaan, uuden voi tehdä kun edellinen käytetty) . Treenata saa myös ilman varausta hallin ollessa vapaa ja puolentunnin varausta voi venyttää jos halli on vapaa oman vuoron jälkeen. 

Päällekkäisyyksien sattuessa toisen vapaatreenaajan kanssa sovitaan max. 20 min vaihtovuoro ja irtovuoron ostanut menee aina varauksissa ensin.  Hinta kortille on  48€ / kalenterikuukausi (valmennussuhteessa olevalle 43€). 

Kyselyt erikseen s.postilla tai puhelimella. Yhteystiedot!   

Kaikilla samaan aikaan vapaavuorolla treenaavilla oltava vapaatreenioikeus.